Trygg Media -
din totalleverandør as

Trygg Media -Skaper verdi med ny teknologi

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Trygg Media som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Vi hjelper deg med å nå nye kunder og å bygge merkevare!

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Trygg Media, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Trygg Media.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Trygg Media – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør
Marked/ Partner ansvarlig Ole P. Barstein

Trygg Media

Trygg Media tror på en arbeidsprosess preget av engasjement, innovasjon og åpenhet. Våre kunder skal oppleve at vi jobber for at de skal få mest mulig ut av sine markedsaktiviteter, og at vi er både tilgjengelige og uhøytidelige i vårt samarbeid. 

Trygg Media er et fullservice mediebyrå. Hos oss er all kompetanse samlet under ett tak. Det vil si at vi har samlet de beste rådgiverne, markedsførerne, designerne og utviklerne i bransjen. Dette gjør at du som kunde hos oss får kun en bedrift å forholde deg til, og at vi ser et bredere spekter i motsetning til kun bruddstykker av prosessen. 

Trygg Media har kontorer i Oslo, Trondheim, Tromsø og Drammen.

"Nå nye kunder og bygg merkevare"

Hev kompetansen

Kurs 

På forespørsel fra våre kunder og samarbeidspartnere holder vi tilpassede kurs eller workshops hvor vi tar for oss ønsket fagområde, problemstillinger, utfordringer og eller muligheter. 

Søkemotorannonsering

Tiltrekk de som søker etter deg. Betalt søk gjennom Google Ads og Bing Ads er et effektivt verktøy for å nå personer som aktivt søker etter ditt produkt eller dine tjenester. Trafikken føres inn til relevante sider på dine nettsider.

Sosiale medier 

Annonsering i sosiale medier som Facebook og LinkedIn kan brukes både til langsiktig merkevarebygging og kortsiktige salgsfremmende kampanjer. Suksess i sosiale medier avhenger av samsvar mellom målsetning, annonse, kampanjeoppsett og landingsside.

Programmatisk annonsering

Vis frem budskapet ditt til riktig målgruppe når de er på nett. Programmatisk annonsering er automatisert kjøp og salg av bilde-og videoannonser på nett via en børs. Med store muligheter innen valg av målgruppe er dette en kanal som har kommet for å bli.

Søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering (SEO) er tekniske og kreative teknikker som benyttes for å tiltrekke mer organisk trafikk til nettsiden. SEO kan gjøre det mulig for små bedrifter å ta markedsandeler fra større konkurrenter dersom de er godt posisjonert i søkeresultatet.

Innholdsmarkedsføring

Potensielle kunder vurderer ditt og andres produkter samtidig. God kommunikasjon vil posisjonere deg i forhold til konkurrentene ved å fokusere på og fremheve dine unike egenskaper.

Ta smarte forretningsbeslutninger Oppdag hva smarte data og analyse kan gjøre for deg og din forretning

Tradisjonelle medier

TV-, radio-, og kinoreklame kan levere et budskap til et massivt publikum, og tilbyr unike kreative muligheter til å bygge atmosfære, formidle følelser og fullt engasjere seeren eller lytteren. Det avhenger av at annonsen er synlig på riktig sted til riktig tid.

Medierådgiving

Våre rådgivere har lang erfaring fra et bredt spekter av markeder innen forbruker-og bedriftsmarkedet. Det finnes en rekke alternative markedsføringsmetoder som flere bedrifter overser, men som ofte er rimelige, og svært virkningsfulle. Sammen ser vi på hva som blir mest lønnsomt for din bedrift. 

Mediestrategi

En bedrift er avhengig av å være synlig i flere markedskanaler for å skape bevissthet rundt produktet eller tjenesten. Vi bistår våre kunder i utarbeidelsen av en markedsstrategi, fra forprosjekt, til gjennomføring og resultatmåling.

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu