Sector Alarm -
din totalleverandør as

Koblet til vår alarmstasjon – 24/7

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Sector Alarm som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Våre operatører er tilgjengelige døgnet rundt og hjelper deg ved alle tenkelige situasjoner

I Norge har Sector Alarm over

kunder

Med

ansatte i Norge

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Sector Alarm, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Sector Alarm.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Sector Alarm – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør
Marked/ Partner ansvarlig Ole P. Barstein

Sector Alarm

Sector Alarm er et norsk konsern i sterk vekst og hadde i 2017 en omsetning på litt over 2 milliarder. Selskapet ble etablert i 1995 og er i dag en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter. Selskapet har mer enn 520.000 kunder og over 1.750 medarbeidere i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spania og Frankrike.

 

Koblet til vår alarmstasjon – 24/7

 

Din alarm er alltid koblet til vår døgnbemannede alarmstasjon.

Våre operatører er spesialister. Hver dag jobber de med å tolke og håndtere ulike situasjoner. Uansett type alarmsignal får du alltid den hjelpen situasjonen krever. Hos Sector Alarm er du og din bedrift sin sikkerhet det aller viktigste. 

Alarmen er tilkoblet oss via to forskjellige kommunikasjonsveier (via GSM-nettet og evt din bredbåndstilkobling). Dette gir deg en rask og sikker tilkobling til alarmstasjonen.

"En tryggere hverdag med Sector Alarm"

Både medarbeidere og kunder er i fokus hos oss, noe våre klimaundersøkelser og de mange prisene vi har mottatt for beste kundeservice bekrefter.

Beskytt deg mot innbrudd

Både bevegelses- og kameradetektoren overvåker store flater og reagerer raskt ved innbrudd. Om vi, via kameradetektoren, kan se på bildet og bekrefte innbrudd, kontakter alarmstasjonen politiet.

Utrykning ved brann

Med en eller flere optiske røykvarslere kan vi oppdage brann i en tidlig fase. Om vi, via kameradetektoren, kan se på bildet og bekrefte at det brenner, kontakter alarmstasjonen brannvesenet.

Panikkalarm

Vi prioriterer panikkalarmen høyt da den handler om personlig sikkerhet. Du er kun et tastetrykk unna hjelp. En vekter vil alltid rykke ut, uansett, og se til at alt er bra med deg og dine kolleger.

Personlig kontakt døgnet rundt

Uansett situasjon og tidspunkt på døgnet står vi til din disposisjon. Vi er bemannet døgnet rundt for å hjelpe deg ved alle tenkelige situasjoner.

Hvordan fungerer tjenesten?

Gratis utrykning – uansett årsak

 

Innvendig og utvendig kontroll på bedriften

Ved en utrykning utfører vekteren alltid en kontroll av bedriften. Ved hjelp av din nøkkel kan vi raskere ta oss inn i din bedrift for å sjekke at alt er ok.

Gratis utrykning – uansett årsak

Nøkkelservice med innvendig kontroll

Dersom alarmen utløses når du ikke er på kontoret, kan vekter låse seg inn i bygningen og sjekke at alt er ok. Vekter gjenoppretter sikkerheten og kontakter glassmester, låsesmed el.l. ved behov.

Vår egen alarmstasjon

Alarmstasjonen er en veldig viktig lenke i vår ambisjon om å gi deg en økt følelse av trygghet. Våre operatører er tilgjengelige døgnet rundt og hjelper deg ved alle tenkelige situasjoner.

Rask og sikker overføring av alarmsignal

Med GSM og internett får du en rask og sikker overføring av alarmsignaler til alarmstasjonen.

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu