VI HAR FORHANDLET FREM DERES AVTALER

Din Totalleverandør AS har samarbeid med flere av de Norges/ Norden/ Europa Ledende selskapene som alle har spesialisert seg på sitt produkt eller tjeneste, slik at vi vet at våre bedriftmedlemmer er i trygge hender og kan forholde seg til de Beste med store fordeler og besparelser.

Din Totalleverandør AS

Våre samarbeidspartnere

Statoil

Circle K

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. 

Bisnode

Bisnode

Europas største leverandør av smarte data og analyse. Bisnode har de data- og analysetjenestene du trenger for å drive din virksomhet fremover.

Norwegian Flyreise

Norwegian

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. Cirka 500 ruter til mer enn 150 reisemål i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Asia, Karibia, Sør-Amerika, Canada og USA.

Hafslund Strøm

Hafslund

Hafslund Strøm AS er en av Norges største strømleverandører som leverer strøm til privat- og bedriftsmarkedet. Hafslund Strøm eies av Hafslund Marked AS

Snap Drive - Din Totalleverandør AS

Snap Drive

Snap Drive AS er en egeneid verkstedskjede med 22 verksteder lokalisert i de største byene i Norge. Virksomheten omsatte i 2018 for 284 mnok og har 200 ansatte.

Avis Din Totalleverandør AS

Avis bilutleie

Avis er det ledende bilutleieselskapet i Europa.  De høyeste kravene til komfort og servicekvalitet har gjort Avis til en av de ledende merkene i verden når det gjelder kundetilfredshet.

Phonero - Din Totalleverandør AS

Phonero

Mer enn 30.000 små og store bedrifter bruker Phonero som sin mobilleverandør. Phonero har vokst til å bli en av landets mest populære mobilleverandører for bedrifter

DFDS - Din Totalleverandør AS

DFDS seaways

I Norge er DFDS det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København. Skipene har store konferanseavdelinger og tilbyr alt fra 210 seters auditorium med storskjerm til grupperom

Lindorff - Din Totalleverandør AS

Lindorff

Europas markedsledende på inkasso. Lindorff er en del av et internasjonalt konsern med over 9000 medarbeidere i 25 markeder.

Nordic Choice Hotels -Din Totalleverandør AS

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellselskaper, med nærmere 190 hoteller og 13 000 medarbeidere.

Tryg forsikring - Din Totalleverandør AS

Tryg Forsikring

Nordens nest største skadeforsikringsselskap, med aktiviteter i Danmark, Norge og Sverige.

Sector alarm - Din Totalleverandør AS

Sector Alarm

Sector Alam er en av de ledende aktørene i Europa. Sector Alarm leverer trygghet til sine kunder gjennom alarmløsninger til boliger og bedrifter.

Rajapack - Din Totalleverandør AS

Rajapack

Rajapack er en del av The Raja Group, størst i Europa på emballasje. Med 60 års erfaring tilbyr Rajapack det største sortimentet av emballasjeprodukter til mer en 700 000 europeiske kunder.

Selecta - Din Totalleverandør AS

Selecta

Den europeiske markedslederen innen selvbetjeningsløsninger for mat og drikke. Hver dag serverer Selecta velsmakende drikke og snacks til mer enn 10 millioner mennesker på våre 425 000 salgssteder over hele Europa

DHL Express - Din Totalleverandør AS

Dhl Express

Verdens ledende logistikkselskap. DHL’s brede spekter av tjenester møter alle logistikkbehov, fra enkel frakt og transport, til transformative løsninger for hele verdikjeden.

Norges Taxi - Din Totalleverandør AS

Norges Taxi

NorgesTaxi er Norges største landsdekkende taxiselskap, med biler i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Drammen og Kongsberg.

Mester Grønn - Din Totalleverandør AS

Mester Grønn

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør.

Kolonial.no - Din Totalleverandør AS

Kolonial

Kolonial.no er Norges største matbutikk på nett. Vi tilbyr et bredt utvalg dagligvarer og middagsretter, enten levert hjem eller til hentepunkt. 

Trygg Media - Din Totalleverandør AS

Trygg Media

Trygg Media er et fullservice mediebyrå. Med mye kompetanse samlet under ett tak.  Rådgivere, markedsførere, designerne og utviklere.

Proffklær - Din Totalleverandør AS

Proff Klær

En av Norges største leverandører av arbeidsklær, profilklær og personlig verneutstyr. 1000m2 stor butikk på Brobekk

InBusiness - Din Totalleverandør AS

InBusiness

InBusiness AS har digitalisert norske bedrifter i over 22 år. Få kan vise til like lang fartstid i bransjen. InBusiness er en kompetansebedrift som leverer digitale løsninger for all type kommunikasjon.

Ragn Sells -Din Totalleverandør AS

Ragn Sells

Ragn‐Sells er en 100% familieeid gjenvinningsentreprenør Etablert i Norge, Sverige, Danmark og Estland. Kjernevirksomhet er transport, sortering og bearbeiding av avfall fra næringslivet og private.

Din Totalleverandør

Fordeler - Rabatter

Din Totalleverandør AS sine bedriftsmedlemmer får benytte de inngåtte avtalevilkår med våre samarbeidspartnere, som i mange tilfeller utgjør en storkunde rabatt.

Målsetting

Din Totalleverandør AS har som mål å kunne bistå våre kunder og medlemmer med besparelser som hører til daglig dags drift for et selskap, uansett yrkesgruppe.

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu