Proffklær -
din totalleverandør as

Yrkesklær for Alle

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Proffklær som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Oslos største leverandør av arbeidsklær, yrkesklær, profilklær og verneutstyr

Proffklær har

m2 stor butikk

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Proffklær, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester/ Produkt levert fra Proffklær.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Proffklær – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør

Proffklær

Proffklær AS ble etablert i 2005 og er i dag en av Norges største leverandører av arbeidsklær, profilklær og personlig verneutstyr.

 

I vår 1000m2 store butikk på Brobekk har vi kvalitetsprodukter til alle bransjer. I tillegg har vi en omfattende nettbutikk. Vi forhandler kjente merkevarer og har en omfattende kundeportefølje.

"En av Norges største leverandører av arbeidsklær, profilklær og personlig verneutstyr."

Arbeidsklær

Av arbeidsklær, yrkesklær, profilklær og fritidsbekledning forhandler vi kjente merkevarer fra leverandører som Helly Hansen Workwear, Blåkläder, 
New Wave, Grizzly, James Harvest, You Brands, Craft, Cutter & Buck, 
Missing Link, Berkeley og Giovanni.

NWC-Wear

I tillegg produserer vi vårt eget arbeidsklær merke NWC-Wear som kjennetegnes av høy kvalitet, brukerkomfort og praktiske detaljer. Vårt eget merke er et rimelig alternativ til de mer kjente og veletablerte merkenavn.

Vi er totalleverandør av arbeidsklær, profilklær og verneutstyr. Vi har et omfattende sortiment av yrkesklær fra anerkjente leverandører som Helly Hansen Workwear, Blåkläder, AKS Work Wear osv. Vi fører verneutstyr fra anerkjente Lexow. I tillegg fører vi profileringsartikler som en del av vårt helhetlige konsept. ​

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu