Phonero -
din totalleverandør as

Tilpasset deg og din bedrift

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med phonero som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Moderne og fleksible teletjenester via norges raskeste 4G-dekning med Telias mobilnett

Mer enn

små og store bedrifter bruker Phonero som sin mobilleverandør

og har over

fornøyde brukere

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Phonero, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Phonero.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Phonero – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør

Phonero

Phonero ble etablert i 2008 og tilbyr gode og kostnadseffektive løsninger til bedrifter og offentlig sektor. Vi har hovedkontor i Kristiansand og regionskontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, og Trondheim.

Mer enn 30.000 små og store bedrifter bruker Phonero som sin mobilleverandør. Vi har
vokst til å bli en av landets mest populære mobilleverandører for bedrifter, og har over
275.000 fornøyde brukere. Vi har kontorer i landets fem største byer, med hovedkontor i
Kristiansand.


– Del av Telia Norge AS
– 10,5 milliarder omsetning i 2017
– 1260 ansatte
– 2,45 millioner abonnenter
– 40 % markedsandel

– Landsdekkende distribusjon og kontorer i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand ogTrondheim.

Bisnodes løsninger sikrer at alle data holder høy kvalitet, både dine egne og data de fremskaffer. Ved å analysere ditt kunderegister og matche det med korrekt informasjon, kan du ta godt underbygde beslutninger, være trygg på hvem du gjør forretninger med og effektivisere dine markedsførings- og salgsaktiviteter.

Tilpasset deg og din bedrift

Informasjon om forbruk oppdateres hver natt og gir en løpende oversikt over bedriftens kostnader også før dere mottar faktura. Du kan via PC, mobiltelefon eller nettbrett få detaljert informasjon om ansattes forbruk, utstyr og opprette profiler som definerer privat bruk som skal dekkes av de ansatte selv.

Full kontroll med Phonero Bedriftsportal

Med Phonero Bedriftsportal har du full kontroll over bedriftens kostnader både før og etter fakturering. En rekke nyttige moduler som bedrifter normalt må kjøpe fra tredjepartsleverandører er inkludert. 

Phonero Mobilapp

Markedets mest innholdsrike og funksjonelle mobilapplikasjon er en naturlig del av Bedriftsnett. Applikasjonen inneholder alt fra de sentralbordrelaterte tjenestene som bedriftskatalog, inn/utlogging av køer, til Mobil IP, oversikt over forbruk og oppsett av egen telefoni.

Enkelt å administrere

Med Bedriftsnett fra Phonero inngår sentralbord i alle flater som en del av tjenesten. Ut fra behov og bruk kan både det webbaserte Sentralbordet, Personlig Sentralbord og Mobilapp benyttes. 

De viktigste funksjonene i Bedriftsnett kan betjenes på en enkel og effektiv måte fra alle arbeidsflatene. Løsningen fungerer for mobil- og IP-telefoni, både i kombinasjon og hver for seg.

– Moderne og fleksible teletjenester via Norges raskeste 4G-dekning med Teliasmobilnett​

Hva er Bedriftsnett?

Med Bedriftsnett er det lett å se hvem som ringer og hvem som er ledige til å svare basert på ansattes tilgjengelighetsprofil. 

God design og gjennomtenkte løsninger reduserer opplæringsbehov og bidrar til en god arbeidshverdag. Bedriftsnett fra Phonero forenkler arbeidshverdagen din,

Phonero Bedriftsnett Skaper effektiv samhandling og profesjonell kundekommunikasjon

Telia ruster mobilnettet for fremtiden

 og sikrer mer plass til 4G og fremtidens 5G. Det innebærer at Telia gradvis vil fase ut 3G dekningen for å sikre enda bedre kundeopplevelser i fremtiden.

Mer informasjon om dekning

Muligheten til å ringe og/eller surfe innendørs påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen man befinner seg. Hvilken mobiltelefon, nettbrett, modem eller ruter man har vil også ha betydning for hvordan dekningen og hastigheten oppleves.

Mer informasjon om hastighet

Alle mobilabonnement fra Phonero får fri fart i mobilnettet. Det betyr at hastigheten ikke begrenses, og at du får maksimal tilgjengelig hastighet der du befinner deg. Opplevd hastighet kan variere ut i fra flere faktorer.

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu