Norwegian -
din totalleverandør as

Prisvinnende flyselskap

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Norwegian som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

En av de yngste og grønneste flåtene i verden

Høy drivstoffeffektivitet på våre nye fly er både gunstig for miljøet, og for lommeboka

Norwegian  har rundt

fly

Med rundt

medarbeidere over hele verden

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Norwegian, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Norwegian.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Norwegian – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør

Norwegian

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. Vi tilbyr cirka 500 ruter til mer enn 150 reisemål i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Asia, Karibia, Sør-Amerika, Canada og USA.

Norwegian har vært notert på Oslo Børs siden 2003. Vi er et ungt flyselskap, og har vokst betraktelig de siste årene ved å introdusere splitter nye fly til flåten vår. Vi har også lansert mange nye ruter og etablert baser i Europa, Asia, USA, Sør-Amerika og Karibia. 

I dag har vi rundt 170 fly, og er stolte av at flåten vår er en av de yngste og grønneste i verden med en gjennomsnittsalder på bare 3,8 år. Vi faser stadig inn nye fly, noe som er vinn-vinn for passasjerer, miljøet og selskapets kostnader. Nyere fly bruker mindre drivstoff og krever mindre vedlikehold, i tillegg er de både mer miljøvennlige og behagelige for passasjerer.

 

Norwegian Bedrift- Smartere jobbreiser

Prisvinnende flyselskap

Å bli kåret til Europas beste lavprisselskap tre år på rad er bare en av mange priser vi har mottatt, takket være alle som har flydd med oss og setter pris på det vi tilbyr.

Høy punktlighet

Ikke kom for sent til avtalene dine. Til og med 5 minutter som går med på forsinkelser, er tid du bruker på feil sted. Vi kommer ikke til å bli fornøyde før absolutt alle flyvningene våre tar av til riktig tid.

WiFi om bord

Koble deg på nett mens du er i lufta, og få gjort unna det du skal før du lander – enten det er jobb, eller bare for underholdningens skyld. WiFi er tilgjengelig på de fleste flyvningene våre i Europa.

Fast Track

Ingen grunn til å stresse hvis du er sent ute. Med Fast Track hopper du over køen ved sikkerhetskontrollen.

Hyppige avganger

Følg ditt eget tidsskjema, ikke vårt. Vi har hyppige avganger til våre mest populære destinasjoner hver dag. For sent ute? Da trenger du i det minste ikke å vente for lenge til neste fly går.

"Nye fly - Opplev hvordan det er å reise med en av verdens yngste flyflåter. Snittalderen på flyene våre er bare 3,6 år. "

Fly til mer enn 150 destinasjoner verden over

Da vi startet lovte vi at alle skulle ha råd til å fly. Og når vi sier alle, så mener vi alle, over hele verden. Så langt har det ført til at vi nå flyr over 500 ruter, fordelt på over 150 destinasjoner.

Hvor vil du reise?

Hva er du i humør for? Strandferie? Storby-shopping? Sightseeing? Besøke venner eller familie? Uteliv? Skiferie? Uansett hva du har lyst til å gjøre, kan vi fly deg til mer enn 150 destinasjoner rundt hele verden.

 

Du velger det du vil ha

Når du flyr mer Norwegian, starter det hele med en enkel flybillett til en god pris. Trenger du mer enn selve flyturen, legger du det til som du måtte ønske. Hvem vil vel betale for “alt inkludert” når det betyr at du får ting du ikke vil ha? Hvorfor betale for bagasje som du ikke har med deg? Eller mat om bord som du ikke vil ha? Vi gir deg ikke såkalte “gratisting” som du ikke vil ha eller har bruk for uansett.

Lave priser, høy kvalitet

Vi gir deg heller friheten til å kunne velge, slik at du kan velge å fly til lavest mulige pris – uten å inngå komprisser på kvaliteten.

Sentrale flyplasser - Flyplassene vi flyr til ligger sentralt plassert, med gode transportmuligheter inn til byen. Det betyr at du kommer deg dit du skal, og du kommer deg dit raskere.

Lounge

Hvorfor ikke starte jobbreisen på best mulige måte? Når du flyr med Premium-billett til eller fra USA eller Thailand, er lounge-inngang inkludert på utvalgte flyplasser.

Premium-kabin

Skal du fly langdistanse? Velg våre Premium-billetter for en enda mer behagelig reise. Du får tilgang til lounge, et komfortabelt Premium-sete med ekstra benplass og en 3-retters Premium-meny.

Direkteruter

Vi legger til direkteruter til rutenettet vårt hele tiden, slik at du slipper mellomlandinger. Du kommer deg dit du skal kjappere, og du kommer deg uten å bruke for mye av reisebudsjettet.

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu