Nordic Choice Hotels -
din totalleverandør as

Et av Nordens største hotellselskaper

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Nordic Choice Hotels som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Nordic Choice Hotels garanterer at samtlige hoteller drives etter høyeste standard for etikk og miljø

Nordic Choice Hotels har

Hotell

i

land

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Nordic Choice Hotels, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Nordic Choice Hotels.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Nordic Choice Hotels – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellselskaper, med nærmere 190 hoteller og 13 000 medarbeidere. Nordic Choice Hotels garanterer at samtlige hoteller drives etter høyeste standard for etikk og miljø, og rapporterer på en trippel bunnlinje for People, Planet, Profit. 

Vi tror ikke det finnes standardhotell som passer for alle. Hver gjest og hver reise er unik, og derfor tilbyr Nordic Choice Hotels muligheter. Med tre kjeder, stilfulle Clarion Hotel, varme Quality Hotel, urbane Comfort Hotel og mer enn 20 frittstående hoteller, lar vi deg velge i hele spekteret av hotellopplevelser.

Vi bryr oss om samfunnet 

– for oss er det en selvfølge å bidra til et bærekraftig samfunn. Vi vil verne miljøet ved å kaste mindre restavfall, bruke mindre energi, redusere vannforbruket og minimere bruken av kjemikalier. Vi skal redusere vårt økologiske fotavtrykk og gå foran som et eksempel på hvordan man kan drive hotell og ta hensyn til miljøet. Vi kaller vårt arbeid med samfunnsansvar for WeCare.

"Vi er den beste hotellkjeden i Norge og i Norden!"

Norges beste hotellkjede 8 år på rad

Den norske versjonen av prestisjetunge Grand Travel Awards arrangeres av Travel News i januar hvert år. Her er det både reisebyråer og bransjeaktører som stemmer frem sine favoritter, og i 2018 ble det storeslem for oss i Nordic Choice Hotels: Årets norske hotellkjede og Nordens beste hotellkjede! Det er ikke første gang Nordic Choice Hotels har tatt hjem prisen for beste hotellkjede i Norge, i år er det imponerende åtte år på rad (!). Det er også andre gang at vi går hjem som beste hotellkjede i Norden.

Comfort Hotel

FOR URBAN EASY LIVING

Comfort Hotel gir vi deg det du trenger og dropper det unødvendige. Vi har for eksempel ikke room service eller minibar på rommet, men vi har Barception* i lobbyen. Der kan du henge, jobbe eller sosialisere, bestille noe å spise eller ta en drink før du skal ut på eventyr. På våre hotell bor du midt i byen med urbant design, digitale løsninger og minimalt miljøavtrykk. Alt dette til en rimelig pris så du kan bruke penger på det du helst vil.

Quality Hotel

IT’S TAKEN CARE OF

Forventninger og livsglede. Sjekk inn med et smil om munnen, senk skuldrene og nyt en varm, lystig atmosfære på Quality Hotel. Vi lover deilig mat, vennlig service med glimt i øyet og morsomme opplevelser. Slik får du fokusert på det viktige, nemlig å skape minneverdige øyeblikk delt med gode kolleger, venner og familie. Små og store begivenheter blir alltid litt større hos oss. It’s taken care of!

Clarion Hotel

MER UT AV HVER ENESTE DETALJ

Clarion Hotel er ikke bare et hotell. Vi gjør mer ut av hver eneste detalj og skaper møteplasser som gjør livet litt bedre for gjestene våre.

Hos oss vil gjestene alltid være der det skjer, tett på byens puls.

Vi har pulserende Living Room, Fun Dining signert den prisbelønte kokken Marcus Samuelsson, møteplasser med small talk og big business, afternoon sweets hos Collection og de mest lidenskapelige medarbeidere.

NORDIC CHOICE HOTELS & RESORTS

Overgår forventningene

Nordic Hotels & Resorts har samlet 24 frittstående hotell og en frittstående restaurant for gjesten som ønsker en opplevelse utenom det vanlige. Våre hotell er destinasjoner i seg selv, og på hver sin måte skiller de seg ut med unik innredning, design og kunst. Nordic Hotels & Resorts byr på nye opplevelser for kresne gjester – uansett anledning.

"Det finnes mange måter å overnatte på"

Det lønner seg å tenke nytt

2017 har vært nok et godt år for Nordic Choice Hotels. Selskapet leverer tidenes beste driftsresultater og under Grand Travel Award tar vi hjem de aller viktigste prisene, for beste hotellselskap i Norge, Sverige og Norden. Ett ord definerer fjorårets utvikling, nemlig innovasjon. Nybrottsarbeid innen flere felter i 2017, som lanseringen av Nordens første fullverdige hotellapp, innføringen av Sweet Dreams Stay, samarbeidskampanjen som lar gjestene gjøre godt mens de sover godt, priser for Sveriges mest nytenkende selskap innen HR og Europas mest innovative innen kommunikasjon, gjorde at Nordic Choice Hotels havnet på topp 10-listen over Norges mest nyskapende bedrifter. Også for våre nye hoteller har innovasjon vært sentralt. Åpningen av budsjettvennlige Comfort Hotel Bergen Airport setter en ny standard for hvordan flyplasshoteller kan se ut, det nye kunst og designhotellet At Six og restauranten TAK har transformert Brunkebergstorg og tatt Stockholm med storm, og vegg i vegg ligger selve spydspissen for gjestedrevet innovasjon i hotellverden, nye Hobo Hotel. Ser man på resultatene er det ingen tvil: det lønner det seg å tenke nytt.

"I Nordic Choice Hotels har vi en tradisjon og en kultur for å gjøre mer enn det som forventes av oss - for våre gjester, medarbeidere, samfunnet og miljøet."

Fra nordlyset til saunaen

Nordic Choice Hotels er et av Nordens største hotellkonsern, med ca. 190 hotell i seks land i Norden og i Baltikum. Vi sier «ca» rett og slett fordi tallet endrer seg ofte, da flere hotell blir med i familien hvert år. De fleste hotellene i Nordic Choice Hotels ligger på destinasjoner i Sverige og Norge. I tillegg finner du noen av hotellene våre i København og i Helsinki. Finland er det siste landet vi bosatte oss i, og her trives vi veldig godt. Altså – der er jo saunaer overalt. Det er likbart. Sist men ikke minst har vi ett hotell i Riga, Latvia, og ett hotell i Vilnius, Litauen.

Et rom midt i byen, eller på spa langt til fjells

De tre hotellkjedene våre heter Comfort Hotel, Quality Hotel og Clarion Hotel, med en rekke hotell innen hver kjede. I tillegg har vi et tjuetalls frittstående hotell. Disse hotellene hører altså ikke til de store kjedene våre, men er unike hotell som egentlig er destinasjoner i seg selv. Det kan være på grunn av beliggenheten, designet eller fasiliteter som store, deilige spa.

WeCare

WeCare handler om hvordan vi i vår daglige virksomhet tar vare på mennesker, miljø og lønnsomhet på en og samme gang. Vi mener at vi ikke kan skape lønnsomhet uten å verne om mennesker og miljø. Men, vi vet også at vi ikke kan verne om mennesker og miljø uten å drive lønnsomhet.

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu