Mester Grønn -
din totalleverandør as

Norges største heleide blomsterkjede

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Mester Grønn som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Blomster til alle anledninger

– ja, store og små begivenheter i hverdagen.

Over

Butikker i Norge

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Mester Grønn, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Mester Grønn.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Mester Grønn – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør
Marked/ Partner ansvarlig Ole P. Barstein

Mester Grønn

Mester Grønn er Norges største heleide blomsterkjede med over 100 butikker fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Mester Grønn ble etablert i Skien på Herkules Stormarked i 1983. Siden den gang har vi vokst til å bli Norges ledende blomsterkjede. Dette har vi gjort ved å bygge stein på stein, hvor fokuset har vært og er kvalitet.

Det hele startet i 1983 da brødrene Ola og Erling Ølstad, etter studier og oppspart studielån, åpnet sin første blomsterbutikk på Herkules kjøpesenter i Skien. Mye har forandret seg siden oppstarten i 1983, men brødrene har gjennom alle disse årene beholdt sitt brennende engasjement for å få blomster og planter ut til folket. I dag har Mester Grønn vokst til over 100 blomsterbutikker med over 1400 ansatte.

Rettferdig handel og omtanke

Etisk og ansvarlig handel står sterkt i Ølstad-brødrenes hjerter og ikke minst omtanken for andre mennesker. En god del av Mester Grønn sine roser kommer derfor fra Fairtrade farmer i Afrika, som sikrer at du som forbruker får et bærekraftig produkt. I 1999 startet Mester Grønn også et samarbeid med Frelsesarmeen hvor overskuddet av posesalget i butikkene går til Frelsesarmeens ulike arbeid. Siden den gang har overskuddet fra posesalget gitt rundt 1 million kroner i året til Frelsesarmeens ulike prosjekter. Omtanke ligger også til grunn for at Mester Grønn siden 2009 har støttet Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon.

 
 
 

"Blomster til alle anledninger"

Friske blomster med høy kvalitet og lav pris

Mester Grønn jobber hver dag med et mål om å levere strålende friske blomster som gir verdi for pengene. Vi ønsker å skape glede i alle hjem og kommer til å fortsette å satse på friske blomster med høy kvalitet til en lav pris også i årene fremover.

Vi selger Fairtrade-merkede roser

Vi skal bidra til samhandling med utviklingsland på en måte som skaper stolthet, bærekraftig utvikling og engasjement hos de involverte parter. Dette gjør vi bl.a. gjennom vårt medlemskap i Initiativ for Etisk Handel (IEH), og gjennom å selge Faritrade-merkede roser.

Vi støtter vanskeligstilte med ca 1 million i året

Mester Grønn har som mål at alle våre produkter skal produseres i henhold til etiske, humanistiske og miljømessige internasjonale standarder. Vi ønsker også å gi et direkte bidrag til samfunnets vanskeligstilte, og har gjennom mange år gitt overskuddet fra salget av bæreposer til Frelsesarmeen.

Mester Grønn er et firma som har fokus på etikk og miljø. Dette skal vi praktisere overfor hverandre, kunder, leverandører og samarbeidspartnere.

Mester Grønn leverer kvalitet og kunnskap

 

Omstilling til en digital verden

Fra den første Mester Grønn butikken i Skien så dagen lys til dagens store blomsterkjede, er det stor forskjell på hvordan informasjonsflyten går ut til forbruker, og ikke minst på hvordan vi som forbrukere handler blomster. Mester Grønn var tidlig ute med en internettplattform. Allerede fra midten av 1990-tallet kunne kundene handle blomster via nettet her på mestergronn.no.

Nettbutikk, sosiale medier og kundeklubb er en del av den digitale hverdagen for mange av oss. Det er derfor viktig for Mester Grønn å være tilstede i denne utviklingen. I dag kan du bestille blomster på nett når det passer deg og få det levert på døren samme dag.

Vi er opptatt av bærekraftig utvikling

Miljøfyrtårnsertifisert

Hele Mester Grønns virksomhet er Miljøfyrtårnsertifisert. Det vil si hovedkontor, logistikkvirksomhet og samtlige butikker. Dette innebærer at vi har forpliktet oss til å heve miljøprestasjonen gjennom å gjennomføre tiltak for å skape en mer miljøvennlig drift og godt arbeidsmiljø for våre ansatte. Miljøfyrtårnsertifiseringen er vår dokumentasjon for vår miljøinnsats.

Miljøvennlige produkter

Mester Grønn har et mål om å sette et så lite fotavtrykk i naturen som mulig. Det er derfor viktig for oss å samarbeid med gartnere som også har fokus på miljø, slik at vi kan selge miljøvennlige produkter som f.eks roser, tulipaner, orkidéer og azalea. Vi selger en bit av naturen, og det gjør at vi har et ekstra stort ansvar for å ta vare på den.

Miljøvennlig transport

Mester Grønn bruker kun ECO1 2G Polar fornybar diesel i alle våre lastebiler og personbiler, levert av ECO1. Drivstoffet er produsert av biomasse og er en fornybar energikilde. Det er CO2-nøytralt og tilfører ikke ny CO2 til atmosfæren. I tillegg reduserer det lokale utslipp i stor grad. Du kan lese mer om drivstoffet på www.eco-1.no

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu