DHL -
din totalleverandør as

Skreddersydde logistikkløsninger over hele verden

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med DHL som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Vi gjør mer enn å bare levere pakker i tide; vi transporterer helse, vi leverer glede, vi genererer vekst. Over alt. Hver dag.

DHL har

Ansatte

i over

land og regioner

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med DHL, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra DHL.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos DHL – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør
Din Totalleverandør AS

DHL Express

EN DYNAMISK GLOBAL FORSYNINGSKJEDE BEGYNNER PÅ DØRSTOKKEN DIN

Dagens kunder er alltid i bevegelse, og ønsker produktene sine raskere og billigere enn noen gang tidligere. Global sammenkobling blir stadig vanligere. Derfor behøver du et solid, internasjonalt nettverk til å håndtere forsyningskjeden din.

Med 360 000 ansatte i over 220 land og regioner over hele verden, betjener vi flere mennesker enn noen gang tidligere. Og, siden vi allerede tenker på hvordan verden kanskje ser ut i 2050, planlegger vi for de logistikkutfordringene vi har i vente.

Vi gjør mer enn å bare levere pakker i tide; vi transporterer helse, vi leverer glede, vi genererer vekst. Over alt. Hver dag.

"Vårt brede spekter av tjenester møter alle dine logistikkbehov"

En global familie

DHL-familien består av selvstendige avdelinger som er knyttet sammen av de samme kjerneverdiene, prinsippene og felles tilnærming til ledelse. På denne måten kan vi tilby en lang rekke produkter, løsninger og tjenester tilpasset dine logistikkbehov.

Deutsche Post and DHL utgjør verdens ledende post- og logistikkgruppe. Sammen har vi en uovertruffen portefølje av standardiserte produkter og innovative egentilpassede løsninger. Og med Strategy 2020, forplikter vi oss til å bli selskapet som definerer logistikkbransjen.

I takt med at logistikkverden blir stadig mer kompleks, behøver du den uovertrufne erfaringen og ekspertisen til verdens ledende logistikkselskap. Vårt brede spekter av tjenester møter alle dine logistikkbehov, fra enkel frakt og transport, til transformative løsninger for hele verdikjeden.

FLYFRAKT

Enkelt og pålitelig. Bredt spekter av leveringshastigheter og tjenestealternativer.

SJØFRAKT

Riktig sted, riktig tid og kostnadseffektivt. Omfattende utstyrs- og konsolideringsalternativer.

BILFRAKT

Fleksibel og pålitelig. Mange alternativer – paller, gruppering, full og delt trailer.

JERNBANEFRAKT

Sikker, pålitelig og kostnadseffektiv transport i og mellom Europa og Asia.

"Verdens ledende logistikkselskap"

Skreddersydde logistikkløsninger over hele verden

Uansett hva utfordringen er, er vi klar for den. Tiår med erfaring, innovativ teknologi og et team med 360 000 lidenskapelige eksperter gjør at vi kan gi deg den perfekte logistikkløsningen for ditt behov. Se noen av våre skreddersydde fraktløsninger under.

Express leveringsservice og internasjonale forsendelser
Når du sender med DHL Express – sender du med spesialisten innen internasjonale kurer-forsendelser! Med vårt brede utvalg innen expressprodukter og ett sporingssystem tilpasset dine behov – oppdag hvordan DHL Express kan levere!

Logistikkløsninger og spesialisert fagkunnskap

Vi har et vidt spekter av tjenester som kan skreddersys til din bedrifts spesielle behov. Målet vårt er å optimalisere og forbedre din verdikjede, og hjelpe deg med å få et konkurransefortrinn.

Utmerkelser

DHL er stolt over å ha blitt tildelt prestisjefulle utmerkelser for enestående prestasjoner innen salg og kundeservice; et bevis på den kundefokuserte tilnærmingen som ligger til grunn for alt vi gjør
  • 30 CS Awards in Americas
  • 62 CS Awards in Asia Pacific excl. China
  • 6 CS Awards in China
  • 22 CS Awards in Europe
  • 15 CS Awards in Middle-East North Africa
  • 34 CS Awards in Sub-Saharan Africa

Spesialleveringer

DHL transporterer alle typer gods, fra overdimensjonerte forsendelser fraktet med fly til små livsviktige leveranser fraktet med drone.

Innovasjon

Vi har alltid revolusjonert, formet och forenklet logistikkens verden. Fra å finne opp den internasjonale flyekspressbransjen til å bli verdens ledende logistikkselskap – vi tenker, handler og går i bresjen for å stadig tøye grensene for hva som er mulig.

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu