dfds -
din totalleverandør as

Kombiner en konferanse med et besøk i København

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med DFDS som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Lyse, moderne konferanselokaler med utsikt til horisonten der ingenting annet enn havet forstyrrer kan gjøre det enklere å komme igang.

DFDS har 

Skip på ruten Oslo - københavn

Med plass til over

gjester/ pr skip

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med DFDS Seaways, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra DFDS.

 

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos DFDS – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør

OM DFDS SEAWAYS

 

DFDS Seaways i Norge

er en del av DFDS Seaways Gruppen, et dansk rederi med lange tradisjoner. 
DFDS ble grunnlagt allerede i 1866 og er i dag et av Danmarks største selskaper. DFDS står for Det Forenede Dampskibs-Selskab. I Norge er DFDS det eneste rederiet som seiler mellom Oslo og København. 

Historie

DFDS, Det Forenede Dampskibs-Selskab, ble grunnlagt i 1866. Carl Frederik Tietgen hadde en visjon om å samle mange av de danske dampskipsselskaper i ett stort, mer slagkraftig selskap.

Hans Petter Prior og Cornelius Peter August Koch grunnla de rederier som sammen med skip fra Det almindelige danske Dampskibsselskabs senere kom til å utgjøre hovedstammen i DFDS` flåte.
11. desember i 1866 fusjonerte de største danske dampskipsselskaper på den tiden, og trafikken startet 1. januar 1867 med 19 skip og med Koch og Prior som direktører. 
Tross i verdenskriger, kriser og omveltninger har rederiet bestått.
 

"KONFERANSECRUISE -konferanse, kurs eller avdelingstur

KONFERANSE TIL SJØS – KOMBINER DET FAGLIGE OG DET SOSIALE MED DFDS

På et Konferansecruise til København kan du oppleve følgende:

 • Alt og alle er samlet under samme tak
 • Moderne konferanselokaler med havutsikt
 • Den gode kombinasjonen av det faglige og det sosiale

Skipene

De to skipene som seiler på ruten er PEARL SEAWAYS og CROWN SEAWAYS, som har plass til henholdsvis 2168 og 2044 gjester. Skipene seiler fra Oslo hver dag kl 16.30 og er fremme i København kl 9.45 om morgenen, før de returnerer til Oslo igjen kl 16.30. 
I løpet av et år reiser rundt 700 000 passasjerer med DFDS Seaways mellom Oslo og København. Gjestene inkluderer alt fra familier og vennegjenger til konferansegjester og forretningsreisende samt alle som skal besøke København eller andre deler av Danmark. 
Ombord finnes en rekke restauranter, butikker, barer og underholdningstilbud.

Restauranter og underholdning

Begge skipene har 4 restauranter, som til sammen tilbyr et bredt utvalg av mat og drikke. Mest kjent er den omfattende bufféen i restaurant 7 Seas, men skipene har også populære tilbud som a la carte restauranten Sjø, som var ny i 2018, Explorers Steakhouse med biffer av beste kvalitet samt den italienske restauranten Little Italy. Skipene har også en rekke forskjellige barer, avhengig om man vil ha en drink, en kaffe eller eksklusive viner servert per glass. Vin-, øl- og cognacsmaking er også mulig i vinbaren Red & White. 

Lugarer og tax free

Tilbudet av lugarer er alt fra små, enklere Standard lugarer for én eller to personer til Premium lugarer der du får suiter med boblebad på balkongen. I de siste årene er mange av de største og beste lugarene på PEARL SEAWAYS og CROWN SEAWAYS blitt pusset opp for å kunne tilby en enda større grad av luksus, for de som ønsker det. Skipene har også tax free butikk med gode shoppingmuligheter med skattefrie produkter, med blant annet mye dansk design.

Konferanse

Begge skipene har store konferanseavdelinger og tilbyr alt fra 210 seters auditorium med storskjerm til grupperom med plass til 6 – 45 deltakere, og alle lokaler har både IT- og AV utstyr, trådløst nettverk, Smartboards samt projektor. 

"Konferanse, møte, kurs -alt kan gjøres til sjøs"

KONFERANSECRUISE 

Uansett om det er snakk om konferanse, kurs eller avdelingstur, så er det sosiale like viktig som det faglige. Reiser med DFDS får du like mengder begge deler, om bord på skipet og i København. Kom hjem enda mer sammensveiset med faglig påfyll og overskudd.

Få bedre utbytte av det faglige og sosiale

Om bord i våre skip er dere langt fra hverdagens forstyrrelser og distraksjoner, samtidig som gruppen holdes samlet gjennom dagen og kvelden. Dette gjør at våre kunder opplever at de får mer ut av både det faglige og sosiale.

Alt på ett sted – på vei til Købehavn

Vi tilbyr en unik kombinasjon av profesjonelle rammer for det faglige med et hav av muligheter når agendaen er slutt. Hos oss får du alt fra kulinariske opplevelser i våre restauranter, spektakulær utsikt fra dekk, muligheter for å gjøre ett kupp i en av våre butikker og en rekke andre tilbud. Alt samlet på ett sted, og på vei til syv timer fri forlystelse i magiske Købehavn.

EN EKSKLUSIV MØTEOPPLEVELSE TIL SJØS

På et av våre skip – Pearl – har vi  et helt nytt og eksklusivt VIP-konferanseområde. Dette nye tilbudet er rettet mot kunder som ønsker noe litt mer eksklusivt og privat. De nye fasilitetene omfatter alle tenkelige møtefasiliteter, inkludert egen bar, drikkevarer og snacks samt helt egen, privat inngang.

​KONFERANSEFASILITETER PÅ KØBENHAVNBÅTENE

Det skjer noe i det du går om bord. Skuldrene senkes, du får vind i håret og frisk luft til tankene.
Lyse, moderne konferanselokaler med utsikt til horisonten der ingenting annet enn havet forstyrrer kan gjøre det enklere å komme igang.

Dette får du hos oss:

  • Havutsikt fra møterommene
  • Konferanselounge med forfriskninger
  • Plass til 210 personer

Fasiliteter i konferanselokaler og møterom

 

 • IT- og AV utstyr samt trådløst nettverk
 • Prosjektor
 • DVD-spiller
 • Mikrofon
 • Flipover
 • Overheadsprosjektor
 • Smartboard
 • Adgang til lobby med forfriskninger
Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu