Circle K -
din totalleverandør as

Drivstoffgrossist som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Circle K som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Circle K Norge

er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel

Circle K Norge driver

drivstoffutsalg i Norge

Drivstoff, bilvask, kaffe og mat

fullservice bensinstasjoner

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Circle K, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Circle K.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Circle K – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør Circle K
Marked/ Partner ansvarlig Ole P. Barstein

Om Circle K

Circle K Norge driver 473 drivstoffutsalg i Norge, 304 av dem er fullservice bensinstasjoner langs veien som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat. Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge.

Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

 

Circle K Norge er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard») som er en verdensledende aktør innen drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.

Vi het tidligere Statoil Fuel & Retail Norge AS, men endret selskapsnavn til Circle K Norge i april 2016. Statoil-stasjonene i Norge blir merket om til Circle K fra mai 2016 til mai 2017 i forbindelse med at Couche-Tard samler alle sine convenience-virksomheter under det globale merkenavnet Circle K.

"Vårt drivstoff miles - garanterer høy kvalitet! På Circle K jobber vi for å tilby deg det beste drivstoffet."

Med over 480 stasjoner i vårt trucknettverk i Norge er Circle K et klart førstevalg for transport- og entreprenørnæringen. På mer enn 120 av disse stasjonene har vi AdBlue-pumper og over 330 med anleggsdiesel. Dette gjør hverdagen effektiv og enkel for deg som yrkessjåfør.

Komfort på veien

Vi har både kald og varm mat og drikke. Du finner alt fra vår gode pølse- og burgermeny, til salater og fersksmurte bagetter. De fleste av våre stasjoner har sitteplasser eller salongområder hvor du kan sitte og slappe av med mat og drikke mens du bruker vår gratis wifi eller lader mobiltelefonen din.

Dette er tilgjengelig på våre fullservicestasjoner:

• Varm mat og drikke
• Gratis wifi
• Toaletter
• Seter eller salong
• Truckdieselpumper
• AdBlue pumper

Lavere drivstofforbruk

Reduksjonen i drivstofforbruk ved bruk av miles® drivstoff kommer av at vi har tilsatt nye og moderne additiver med ekstra rengjørende egenskaper i både miles® bensin og miles® diesel. I miles® bensin har vi i dessuten tilsatt et friksjonsreduserende stoff. Den totale effekten av additivene i miles® bensin gjør at man kan spare inntil 2,7 % bensin ved bruk av miles® sammenlignet med vår tidligere bensin. Dersom du fyller miles® diesel vil du kunne redusere ditt drivstoffbruk med inntil 1 % i forhold til vår tidligere diesel. Lavere drivstofforbruk medfører automatisk at du bruker mindre penger på drivstoff. Her på circlek.no kan du selv regne ut hvor mye du sparer ved å fylle miles

Norges beste trucknettverk

Firmakortet gir deg tilgang til et stort nettverk av Circle K stasjoner både i Norge og Skandinavia.

Vi tilbyr også våre kunder et stort nettverk av både Circle K og Routex stasjoner over hele Europa.
• Circle K Europe Card opererer på 18.000 bensinstasjoner rundt om i Europa
• Tilgang til 9000 bemannede fullstasjonstjenester for å møte behovene til våre lastebilkunder

Din Totalløsning for lavere transportkostnader

Circle K tilbyr en unik helhetlig løsning som hjelper deg som bedriftskunde til å redusere dine totale reiseutgifter.
Vårt tilbud gir deg full kontroll over alle kjøretøy og reiseutgifter. Med gunstige produkter og effektive tjenester sparer du både tid og penger.

På våre 300 bemannede stasjoner rundt om i landet, tilbys drivstoff til gunstige priser, god mat og komfortable sitteplasser hvor du kan ta en velfortjent pause.

Helse, Miljø og Sikkerhet

Circle K har som mål i all sin virksomhet å være i fremste rekke når det gjelder helse, miljø og sikkerhet. Vi arbeider etter en “null-feil”-tankegang.

 

Circle K selger produkter som er både brannfarlige og eksplosjonsfarlige, og de kan være helse- og miljøskadelige ved feil håndtering. Vi arbeider derfor målbevisst for at produktene skal kunne brukes og håndteres uten unødig risiko for mennesker, miljø og eiendom.

Circle K fører en åpen dialog med kunder, leverandører, myndigheter og interessegrupper i samfunnet.

Circle K samarbeider med leverandører og kunder i vårt miljøforbedringsarbeid. Vi søker i samarbeid med myndigheter, interesseorganisasjoner og bransjen å gjennomføre miljøforbedringer i et langsiktig perspektiv.

Kortsikkerhet

Circle K er best i klassen når det gjelder kortsikkerhet! Vi tilbyr vårt to-kort-system som er tilpasset våre kunder med mange biler og sjåfører. Løsningen er ideell når kjøpsbegrensninger kan variere fra drivstoff som eneste transaksjoner til alle stasjonstransaksjoner. Du kan fastsette tids- eller volumbegrensninger, hvor du blir varslet hvis disse begrensningene er overskredet, noe som gjør det mulig å oppdage svindel. I vår kundeportal for Card E-Services får du full oversikt over dine kjøp, både fakturert og kommende.

Klima og miljø

Omstillingen fra fossilt til fornybart drivstoff er noe vi gjør sammen med våre kunder – og i 2016 reduserte vi CO2-utslipp med over 250.000 tonn. Dette gjorde vi gjennom å blande inn biodrivstoff i våre produkter. Med våre miljøvennlige alternativer kan du tilpasse transporten din på den måten som passer best for deg og din bedrift.

 

Circle K Norge er i dag største leverandør av fornybare drivstoff. Gjennom vårt landsomfattende nettverk av stasjoner gir vi deg muligheten til å redusere din egen miljø- og klimapåvirkning.


Circle K har en lang historie med utrulling av produkter med høyt fornybart innhold. I dag selger vi B30, B100, ED95, milesBIO HVO100, miles og miles PLUS 95 iblandet 5 % bioetanol, samt miles og milesPLUS diesel iblandet 7 % biodiesel. På Østlandet er dieselen til og med iblandet 10-30 % fornybar diesel (HVO). I tillegg har vi hurtigladere for elbil på mer enn 50 stasjoner.
Close Menu