bisnode -
din totalleverandør as

Bisnode muliggjør smarte beslutninger

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Bisnode som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Europas største leverandør av smarte data og analyse

Bisnode har de data- og analysetjenestene du trenger for å drive din virksomhet fremover. 

Bisnode organisasjonen

Ansatte

Selvstendige virksomheter i

Europeiske land

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Bisnode, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på Tjenester levert fra Bisnode.

 

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Bisnode – Se avtalevilkår

Marked/ Partner ansvarlig Ole P. Barstein

Om Bisnode

Bisnode muliggjør smarte beslutninger

Vi er eksperter på data med høy kvalitet

Alle trenger noen ganger hjelp til å ta beslutninger. Vår spesialitet er å skreddersy kreditt-, forretnings- og markedsinformasjon som gjør det lettere for våre kunder å ta smarte beslutninger.

Data av ypperste kvalitet

Hver dag skapes det enorme mengder data av privatpersoner, organisasjoner og foretak. Faktum er at 90 prosent av verdens data er skapt bare på de siste to årene. I Bisnode bruker vi lokale og globale data av ypperste kvalitet fra over 2.000 datakilder. 

Vi har også den kunnskapen som kreves for å kombinere disse dataene med våre kunders data – og dermed få informasjon som det ellers ville være umulig å få tak i. Ved hjelp av våre analytiske kompetanse kan vi foredle abstrakte data til relevante beslutningsunderlag. Det handler om å tolke store datamengder og å se mønstre og trender. Det handler også om å presentere tydelige svar og innsikt, som gjør det enkelt for våre kunder å handle med treffsikkerhet.

Våre analytikere er eksperter som tidlig kan oppdage nye trender, mønstre og forbrukermønstre. Vi leverer fakta, svar og innsikt som fungerer som trygge beslutningsunderlag. Men vi leverer ikke bare de beslutningsunderlagene som kunden trenger, vi passer også på at de integreres i det daglige arbeidet og er tilgjengelige til riktig tid, på rett enhet og på en måte som er tydelig og enkel å forstå. 

Vi vil at det skal være enkelt å ta beslutninger. Derfor utvikler vi hele tiden nye måter for våre kunder, slik at de skal få det beslutningsunderlaget de trenger. Ved å bruke ny teknikk kan vi integrere informasjonen i deres datamaskiner, telefoner eller systemer, slik at de har tilgang til informasjonen hvor de enn befinner seg.

 

"Europas største leverandør av smarte data og analyse"

Bisnodes løsninger sikrer at alle data holder høy kvalitet, både dine egne og data de fremskaffer. Ved å analysere ditt kunderegister og matche det med korrekt informasjon, kan du ta godt underbygde beslutninger, være trygg på hvem du gjør forretninger med og effektivisere dine markedsførings- og salgsaktiviteter.

Datakilder, format og sikkerhet

Store mengder data og stort ansvar

Bisnode tar imot og håndterer store mengder data hver dag. Vi synkroniserer informasjon fra et hundretalls leverandører, og via vår amerikanske samarbeidspartner Dun & Bradstreet har vi tilgang til verdens mest omfattende foretaksregister. 

Totalt har vi tilgang til omkring 2.000 offisielle datakilder som vi analyserer ut ifra våre kunders behov. All informasjon håndteres og analyseres ut ifra en mengde ulike regler, og for oss er det viktig og en selvfølge å verne både om våre kunders sikkerhet og å håndtere følsom informasjon på en trygg måte.

Smarte data

Vi foredler big data til smarte data

Hver dag produseres det 16.000 milliarder megabyte-data. For individet, samfunnet og næringslivet er den enorme mengden informasjon en gullgruve – og en kjempeutfordring. Bisnode forvandler og foredler big data til smarte data. Det innebærer at av all den datamengden som skapes, leverer vi riktige datapunkter og riktige analyser til rett tid. Dette  gir våre kunder mulighet til å ta smarte beslutninger og å drive sine forretninger fremover. Først da blir big data smarte

Vårt samarbeid med Dun & Bradstreet

Tilgang til global virksomhetsinformasjon

Dun & Bradstreet:s Dun & Bradstreets nettverk inneholder informasjon fra mer enn 265 millioner foretak i 240 land. Det hentes informasjon fra 30.000 offisielle kilder og det gjøres 5 millioner oppdateringer hver dag. Som kunde hos oss har du tilgang til hele nettverket – samtidig som du drar nytte av vår lokale ekspertise og kunnskap.

Vår måte å se på risiko og kreditt

Økte inntekter med risiko optimalisering

Vår syn på risiko og kreditt handler om å optimere – heller enn å minimere risiko. For lavt risikonivå og altfor restriktiv kredittsjekk fungerer som en bremsekloss for forretninger, samtidig som en for høy risiko kan være ødeleggende. Det handler om å finne balansen mellom trygghet og forretningsmuligheter, og nøkkelen er pålitelige beslutningsunderlag basert på høykvalitetsdata. 

Slik tar du smarte beslutninger med hjelp av vår kvalitetsdata

Sikre lønnsomhet i en verden i endring

Når verdenen endrer seg i et stadig høyere tempo kan det få konsekvenser for småbedrifter. Økt konkurranse og prispress gjør at det stilles krav om effektive prosesser og fleksibilitet for å kunne drive en lønnsom virksomhet.

 • Ved å ha oversikt over kunders betalingsevne og kredittverdighet innen du godtar et nytt kundeforhold kan du direkte påvirke den totale risikoen og kontantstrømmen.
 • Ved å ta bevisste beslutninger kan man unngå unødvendig risiko, men samtidig åpne for ny virksomhet takket være muligheten til å optimalisere risikoen.
 • Med kunnskap om eksisterende kunder har man et stort potensial for å definere svært spesifikke målgrupper, slik at man kan effektivisere salgs- og markedsføringsaktiviteter.
 • For småbedrifter med få ansatte kan ekstern hjelp med å hente ut rett informasjon og analyser være helt avgjørende for det daglige arbeidet.


Når utfordringene vokser og kompleksiteten øker, åpner det seg samtidig nye muligheter.

Med tilgang til data, relevant innsikt og de rette verktøyene finnes det i en verden i endring et potensial for å bli mer konkurransedyktig og hele tiden ligge ett steg foran. Ved å ta beslutninger basert på relevante og oppdaterte data kan man som småbedrift effektivisere ressursbruken, øke ROI og skape lønnsomhet. Smarte data gjør dette mulig.

Ta smarte forretningsbeslutninger Oppdag hva smarte data og analyse kan gjøre for deg og din forretning

Kvalitetssikre dine data

 • Sikre din datakvalitet
 • Berik din data

Maksimer dine kunderelasjoner

 • Identifiser og nå nye kunder
 • Optimaliser din risiko og kreditthåndtering
 • Behold og utvikle dine kunder
 • Få oversikt og håndter dine kundekontakter

Automatiser dine forretningsbeslutninger

 • Automatiser dine risiko- og kredittprosesser
 • Integrer kvalitetsdata i dine forretningsprosesser
 • Forsterk din markedsføring med data, merknader og triggere
Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu