Avis -
din totalleverandør as

Finn din perfekte leiebil

Til glede for våre kunder og medlemmer har Din Totalleverandør AS et godt samarbeid med Avis bilutleie som betyr gode fordeler og vilkår for bedriftsmedlemmene.

Avis har en moderne bilpark og fokus på sikkerhet og service

Over

stasjoner over hele norge

timer assistanse

Samarbeid

Din Totalleverandør AS har et godt samarbeid med Avis, til glede for våre bedrifts-medlemmer som har tilgang til særdeles gode vilkår på leiebil hos Avis.

Din Totalleverandør AS – Medlemsfordel hos Avis – Se avtalevilkår

Din Totalleverandør
Marked/ Partner ansvarlig Ole P. Barstein

Avis -Bilutleie

Avis er det ledende bilutleieselskapet i Europa

 

Hvor suksesshistorien vår begynte

I 1946 åpnet Warren Avis verdens første utleiestasjon på en flyplass ved Willow Run Airport i Detroit og det med kun tre biler. I dag har Avis mer enn 5000 utleiestasjoner fordelt på 165 land.

Avis anses å være et pålitelig merke med prisbelønte tjenester og en lang innovasjonstradisjon. De høyeste kravene til komfort og servicekvalitet har gjort Avis til en av de ledende merkene i verden når det gjelder kundetilfredshet.

"Oppdag verden med Avis Bilutleie - Avis"

15 prosent av leiebilflåten i Norge består av “grønne biler”, og du har muligheten til å kjøre av gårde i en Tesla Model SNissan LeafBMW i3 eller Audi A3 Sportback e-tron Plug-In Hybrid.

Avis Personbiler

Avis tilbyr leiebiler i en rekke ulike modeller, så enten du ønsker en liten hybrid for bykjøring eller noe mer eksklusivt for jobbsammenheng, finnes det noe for deg.

Varebiler og lastebiler

Er du på flyttefot eller trenger en stor bil til noe annent? Hos Avis kan du leie lastebiler og varebiler i flere størrelser.  Bilmerker som Opel, Volkswagen, Toyota og Mercedes Benz.

Elbiler og hybridbiler

Avis er opptatt av å bidra til miljøet. Vi har derfor lansert vår nye bilflåte Avis GO Green, som inneholder både elbiler og hybridbiler.

Avis App

Fra småbiler til sportsbiler.

Trenger du en liten bil til bruk i byen eller en elegant luksussedan for å imponere en kunde? Eller er du kanskje ute etter det perfekte kjøretøyet for en romantisk biltur eller familieferie? Kanskje varebil er det du trenger, hvis du skal transportere tungt utstyr, flytte, eller ta med deg sportsutstyr på din neste store utflukt?

Fra småbiler og kule sportsbiler, til minivaner og varebiler – vårt utvalg av biler dekker alle dine behov.

Vi oppgraderer bilflåten vår kontinuerlig slik at vi alltid kan tilby deg de nyeste modellene. I gjennomsnitt blir bilene hos oss i litt over seks måneder. Slik sørger vi for at du alltid kjører en kvalitetsbil. 

 

Tillegsprodukter

Teknologi

Hold kontakten uansett hvor du befinner deg med Mobilt Wi-Fi, og finn frem helt uten problemer med GPS av topp kvalitet.

Travel Companion Tablet

Travel Companion tillater 5 enheter å bruke mobil WIFI med 1 BG data per dag inkludert.

Drivstoffalternativer

Har du lite drivstoff eller dårlig tid? Avis kan ta seg av alle opptankingsbehovene dine … hvis du vil.

Din Totalleverandør

Postboks 1249 Brakerøya, 3009 Drammen

Brandtenborg gate 1, 3012 Drammen

©Din Totalleverandør AS – 921 496 192

Close Menu